Varför har jag inte bloggat på länge? - majovich

Varför har jag inte bloggat på länge?

| Inga kommentarer

Hej!

Ja, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Detta beror på en sak, SKOLAN. Det går jättebra i skolan men jag blir så trött av den. När jag är i skolan så tar min hjärna in så mycket intryck att jag flera dagar efter är helt slut. Detta är ju främst på grund av min Autism. Men det konstiga är att oavsett om jag tar det lugnt i flera dagar så är jag helt slut dagen efter. Vet inte varför men skulle gissa på att jag oroar mig dagen innan det är skola och det tar ju mycket av min energi och då blir jag också helt slut. Jag vet inte vad jag oroar mig för, jag antar att min hjärna letar efter saker att få ångest och bli oroad av.

Jaja, nu får vi tänka positivt. Jag har i alla fall påbörjat en slags utredning med skolan om vad jag ska få för hjälp framöver. Det är ju 3 veckor kvar till jag slutar första året av gymnasiet så det blir en rejäl slutspurt. Jag ska nämligen få hjälp av en elevassistent så att jag får godkänt i de ämnena jag har risk för F. Blir glad över att skolan äntligen tar mina behov mer seriöst än innan. De kämpar verkligen för mina rättigheter. En annan positiv sak är att jag (och min familj såklart) har flyttat. Det känns så skönt. Trivs mycket bättre dit vi flyttat. Vi har flyttat till en annan ort och det är nog därför det är skönt. Jag känner ingen här och jag slipper få ångest (nästan) varje gång jag står på tågstationen. Jag fick ångest på tågstationen innan eftersom att jag såg de från min gamla klass och dem (enligt mig) var ganska dömande människor. Så nu känns det mycket bättre. Finns såklart mer positivt men får inte ner allt med ord och skrift så jag antar att detta var allt för detta inlägget!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag/kväll! ♥

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.