byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Min morfar ♥

| 4 kommentarer

Min morfar är en person som betyder mycket för mig. Jag tror att vi är ganska lika…. Vi båda är envisa och bestämda samtidigt som vi är snälla också. Han bryr sig om andra (fast kan bli liiite självisk när han har lågt blodsocker….). Han har stöttat mig under hela mitt liv och förstått mig, och det kan mycket väl vara därför vi är så pass nära som vi faktiskt är. Han har lärt mig mycket samtidigt som jag har lärt han mycket (t.ex att säga tack, vilket han kan glömma ibland). Trots att morfar är typ 67 år eller något så har han mycket kvar att lära sig. Han är (kanske) 67 år men inombords är han ju inte ens 20 år…. Jag har ganska fångat morfar när han hållit på och trillat och jag kan vara hans skyddsängel på ett eller annat sätt och det tror jag han kommer vara åt mig med. Jag håller han sällskap när han går långsamt för det är inte lätt att gå när man är ”gammal”, har hjärtproblem och diabetes alltså. ♥ Om morfar läser detta så ska han läsa detta: Jag älskar dig ♥

 

Såhär glad blir man när man vinner ♥

Mormor och morfar ♥

                                                                                            Jag och morfar ♥

 

4 kommentarer

  1. Fin kärleksförklaring! 💕

  2. Så fint du skriver om morfar. Jag vet att du har en stor plats i hans hjärta också. Härligt att man förstår varandra trots åldersskillnad. ❤❤❤❤❤

  3. Jättefint Maja! Han är toppen!

  4. Älskar bilden på mamma och pappa! 💕
    Du skriver så bra!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.