"Jag är rädd för att vara ensam" - majovich

”Jag är rädd för att vara ensam”

| Inga kommentarer

Hej!

Det var ett tag sedan jag bloggade sist men efter skolan är jag jätte trött och jag har varit sjuk ganska mycket den senaste tiden vilket inte gör det bättre. Idag har jag haft ångest och känt mig stressad. Jag har ju fått några vänner på skolan som jag är lite närmare med, när jag kom till skolan fick jag reda på att alla mina bästa vänner (som jag förhoppningsvis kan kalla dem vid det här laget) utom en skulle komma. Den som skulle komma är ganska utåtriktad och umgås lite med andra klasser i lite större grupper (vilket hon såklart ska få göra) men det gjorde också att jag var ensam då jag trivs bättre när man är några stycken. Men det ska jag inte ta ut på henne då det är mitt fel att jag inte gjorde ett val och gick och var med dem. Det gjorde dock min ångest värre. Innan vi började skolan gick jag till kuratorn som jag går till lite då och då. Jag förklarade för henne att jag har lite ångest och stress och hon frågade mig varför och vad som skulle kunna vara det värsta som kan hända. ”Jag är rädd för att vara ensam” svarade jag henne då. Vi började prata om grundskolan då jag på vårt förra möte pratat om att jag inte trivts så mycket i min förra klass som jag gått med F-9 och då pratade vi om varför jag inte trivts och jag beskrev då hur jag blivit utstött (eller i alla fall känt mig det) och hur jag tyckte och tänkte om det. Jag sa att jag inte tänkt på det så mycket i lågstadiet men att jag på senare år börjat tänka mer på det. Vi kom fram till att det kanske var anledningen till att jag är rädd för att vara själv (i skolan i alla fall). Jag tror att det mycket väl kan stämma. Som tur var så var denna dagen inte så lång. Jag började i 9.40 (mötet från 8.30-9.00) och slutade 13.45. Jag hade dessutom bara tre lektioner. Jag har ju varit lite krasslig nu lite då och då och på engelska lektionen fick jag riktig panik, började typ gråta. Jag satt på lektionen och skulle läsa min bok, jag känner en hostning i halsen, jag hostar men den ville inte sluta!! Jag hostade typ 5 gånger per minut kändes det som. Jag satt där i kanske 3-5 min. Tillslut fick jag nog, jag gick in på toa och bara hostade och hostade så mycket att jag grät, dels av panik och sen pga hostan. Skitjobbigt! Jag var nog på toa i säkert 10 min för att få det att sluta vilket det gjorde efter att jag drack lite vatten. Men det var en sjukt jobbig händelse. Hela dagen kändes jobbig tills efter skolan då jag och en kompis tog tåget hem och sedan  när jag kom hem väntade Clara på mig utanför och vi skulle umgås lite efter skolan eftersom att hon hade studiedag (Lyckost)…. Sedan satte jag igång med lite läxor, har lyssnat på musik och sedan kollat idol så nu ska jag sova! Godnatt!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.