Back on track - majovich

Back on track

| 2 kommentarer

 

Hej!

Det var ett tag sen sist! Men jag ska försöka skriva fler inlägg nu!

Jag kollade igenom mina gamla inlägg och hittade ett från när jag gick i sjunde klass där jag skrev vad jag hade för planer om gymnasiet. Då ville jag bli förskolelärare. Jag förstår min tanke och det verkar som ett roligt yrke men i skrivande stund så har jag bara för några veckor sedan börjat gymnasiet och jag har inte valt barn & fritid utan jag har valt något ganska annorlunda. Jag går Estetik & Media med inriktning Kreativ Kommunikation. Det är jätte roligt! Jag har roligare ämnen nu. Jag har t.ex foto, mediaproduktion och film. Det är superkul och jag känner mig nöjd med mitt val! Jag har hamnat i en bra klass och har fått några kompisar, det känns som att jag har gått på gymnasiet längre än typ 3-4 veckor. Innan vi skulle ansöka till gymnasiet var jag osäker på var och vad jag ville gå på men nu när jag kommit in känns det jättebra! Jag har ju själv försökt lisat ut vad jag tycker är roligt och vad man kan   tjäna bra på i framtiden och då kändes detta jättebra!

 

Som sagt så ska jag försöka bli bättre på att skriva oftare men det kommer nog lösa sig! Nu ska jag och familjen kolla på duellen så jag antar att vi hörs en annan dag!

2 kommentarer

  1. Snälla snälla snälla kan jag inte få börja i din klass? Såna roliga saker som kreativ kommunikation fanns inte på stenåldern när jag gick i gymnasiet!

    Kan du inte skriva mer om vad du får lära dig i skolan? Kanske kan du kommer med lite tips som man ska tänka på när man redigera foto eller fotograferar?

    • Vi får se! ❤️ Vi har inte lärt oss mycket än, vi har typ bara gått igenom Photoshop och vinklar men förhoppningsvis kan jag komma med tips när jag lärt mig mer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.